Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

СЕМИНАР УМЕНИЯ НА БЪДЕЩЕТО

февруари 18, 2023

Това събитие е за търсещите хора, които се интересуват от кариерно израстване, начини за справяне с междуличностни конфликти и новите финансови инструменти.

Семинарът е уникална възможност да се подготвите за предстоящото ви професионално пътуване! Нашите четирима гост-лектори с дългогодишен професионален опит в IT сферата ще ви оборудват с инструментите и знанията, за да успеете!
Семинарът съдържа 4 тематични модула с продължителност от 1ч. и 45 мин. Може да присъствате както на цялото събитие, така и на тези модули, които представляват интерес за вас.

Кога: 18.02.(събота)
Къде: Експозиционен център Флора Бургас
Продължителност: 10:00-18:00ч.
Модули:️
Преговаряй като ФБР
Токсични хора? Това е лесно!
Как да станеш CEO
Основи на блокчейна

График:

9:30ч. – Регистрация
10:00 -11:45ч. Мариян Иванов: Преговаряй като ФБР
Имате идеи, но трудно се аргументирате? Мариян ще ни запознае с изкуството на преговорите, как да общуваме ефективно, как да се справяме с трудни ситуации и как да сключваме сделки. Освен това ще включи практически съвети и стратегии от бившия преговарящ за заложници на ФБР Крис Вос. И за да стане още по – интригуващо, в историята са намесени Христофор Колумб, Кубинската криза и дипломатическите мисии на Константин-Кирил Философ.
Кой е Мариян Иванов?
Мариян е педагог на бъдещето и предприемач в областта на цифровата трансформация. Той използва футуристични и традиционни методи (като разказването на истории), за да окаже трайно въздействие върху индустриите. Мариян е работил с университети и средно големи мултинационални организации, за да стартира нови продукти и да изгради отборен дух във високоефективни екипи.

12:00-13:45ч. Милена Георгиева: Токсични хора? Това е лесно!
Съществуват седем основни типа трудни личности, с които всеки един от нас неминуелмо се сблъсква. За да можем да неутрализираме негативното влияние, ние трябва да имаме ясна дефиниция за всеки „злодей“, да разпознаем специфичните му отличителни белези и да изградим стратегия за противодействеие. Представете си удовлетворението след като сте се спасили от поредната трудна ситуация! Победата е винаги сладка, когато е резултат от обмислена и добре изпълнена стратегия.
Запознайте се с Милена Георгиева:
Милена е софтуерен разработчик и успешен мениджър в няколко професионални направления. За нея образованието е ключът към успеха във всяко начинание, затова през последните години работи усилено за създаването на устойчиви IT академии в България. Нейната суперсила е в развитието на междуличностни, лидерски и организационни умения на хора от всякакви възрасти.

14:00-15:45ч. Николай Ненов: Как да станеш изпълнителен директор
Тази тема ще отговори на въпросите, които си задава всеки човек в етапите на кариерното си развитие. Какви умения са ми необходими, за да достигна до следващото ниво? Как да планирам получаването на нови знания и да развия ценни умения? Николай Ненов ще ви разкрие в няколко стъпки как да се доближите до успеха на предприемачи като Стийв Джобс, Джеф Безос и Илън Мъск.
За Николай Ненов:
Николай има 20 – годишен опит в IT индустрията. Като мениджър на неговите рамене лежи отговорността за изграждането на успешна организация. Негова лична мисия е да помага за кариерното израстване, затова през последните години търси начини да сподели знанията и опита си с достатъчно много хора и да им помогне да изберат своето бъдеще.

16:00-18:00 Иван Левтеров: Основи на блокчейна
Всички говорят за блокчейн и криптовалути, но малцина са тези, които наистина разбират детайлите. Блокчейн не е метод за бързо трупане на богатство. Блокчейн е технология, която преплита в себе си високо ниво на криптиране, висококачествен код, разпределено изчисление и т.нар. рeer-to-peer комуникация. Блокчейн е технолгия, която завладява ума на прогресивните и търсещите. С тази презентация ще имате възможност да направите първите си стъпки в тази посока.
Кой е Иван Левтеров:
Иван е магьосник-мениджър в корпоративната IT индустрия. Има над 18 години опит в овладяването на техническите умения и изкуството да ръководиш хора. Неговата рецепта за успех включва целенасоченост, бърза адаптивност, оптимизъм и позитивно отношение към другите. Силен комуникатор с отлични презентационни и ораторски умения, на които и гръцки философ би завидял.

Детайли

Дата:
февруари 18, 2023

Организатор

Младежки международен център – Бургас
View Организатор Website

Място

Бизнес център „Флора“
Бургас, България + Google Map