About Us

Кои сме ние?

ТехШефс е организация, чиято водеща мотивация е да запали искрата у младите хора да учат и да развиват своите умения. Основната ни цел е да споделяме с широка публика знания и умения придобити докато сме се развивали като професионалисти. Всеки един от нас би бил изключително щастлив, ако успеем да подпомогнем младите хора в пътя им към откриването на неговата успешна бъдеща кариера!

Milena Georgieva

Съосновател и Главен Изпълнителен Директор

Милена е софтуерен разработчик и успешен мениджър в няколко професионални направления. За нея образованието е ключът към успеха във всяко начинание, затова през последните години работи усилено за създаването на устойчиви IT академии в България. Нейната суперсила е в развитието на междуличностни, лидерски и организационни умения на хора от всякакви възрасти.

Ivan Levterov

Съосновател

Иван е магьосник-мениджър в корпоративната IT индустрия. Има над 18 години опит в овладяването на техническите умения и изкуството да ръководиш хора. Неговата рецепта за успех включва целенасоченост, бърза адаптивност, оптимизъм и позитивно отношение към другите. Силен комуникатор с отлични презентационни и ораторски умения, на които и гръцки философ би завидял.

Nikolay Nenov

Съосновател

Николай има 20 годишен опит в IT индустрията. Като мениджър на неговите рамене лежи отговорността за изграждането на успешна организация. Негова лична мисия е да помага за кариерното израстване, затова през последните години активно търси възможности да сподели знанията и опита си с достатъчно много хора и да им помогне да изберат своето бъдеще.

Maryan Ivanov

Съосновател

Мариян е педагог на бъдещето и предприемач в областта на цифровата трансформация. Той използва футуристични и традиционни методи (като разказването на истории), за да окаже трайно въздействие върху индустриите. Мариян е работил с университети и средно големи мултинационални организации, за да стартира нови продукти и да изгради отборен дух във високоефективни екипи.